Over Ons

Koffiehuis De Oude Bieb is een unieke en bijzondere combinatie van koffiehuis, 2e kans boekwinkel en fairtrade cadeauwinkel in hartje Zeewolde.

Een groot deel van het retro & vintage interieur is te koop! Dit wordt ingekocht en verkocht door Revinta. In hun webshop vind je een deel van het aanbod, maar om alle unieke dingen te zien moet je echt even langskomen (zodra dat weer mag …).

Koffiehuis De Oude Bieb heeft een bijzondere geschiedenis. Wij ontlenen onze naam aan de vele 2e kans boeken en aan het pand waar we in 2013 zijn gestart: de voormalige bibliotheek!

We hebben niet alleen de lekkerste (Douwe Egberts!) koffie en het heerlijkste gebak, alles wordt ook met aandacht en liefde gemaakt en geserveerd. Voor jou als klant en onze gast. Maar ook met aandacht voor onze wereld en maatschappij.

Voel je welkom en thuis. Geniet van al het lekkers van onze kaart. Samen, om gezellig bij te kletsen of een spelletje te doen. Of alleen, met een mooi boek in één van onze comfortabele fauteuils. Kijk je ogen uit in onze gezellige huiskamer met sfeervolle vintage inrichting en spullen uit grootmoeders tijd (alles met een groen stickertje is te koop)! 

We hebben een enorme collectie 2e kans boeken en ze zijn allemaal te koop! Alle boeken staan gesorteerd op rubriek en alle romans gespresenteerd op alfabet van de schrijver. Ook voor  2e hands cd’s, dvd’s en lp’s kun je bij ons terecht.

Een bijzonder cadeautje nodig? Verras jezelf of  iemand anders  met Fairtrade cadeau artikelen, ze worden door ons gecertificeerd ingekocht en hiermee steun je de eerlijke, duurzame handel. Alle artikelen voldoen aan de 10 Fairtrade principes. En… wij pakken de cadeautjes met liefde voor je in!

Koffiehuis De Oude Bieb is ook een fijne en inspirerende plek om te flexwerken. Voor een paar uur, een dagdeel of de hele dag. Je kunt gratis gebruikmaken van onze Wifi.
Je kunt bij ons ook 1, 2 of meer tafels reserveren, overdag of ’s avonds. Redenen genoeg! Bijvoorbeeld:
– Gezellig eten en drinken met elkaar
– Een overleg in huiskamersfeer
– Vier bij ons ontspannen je verjaardag!
– Jubilea, met warm en/of koud buffet
– Vergaderingen, presentaties, bijeenkomsten

Neem contact met ons op voor meer informatie.