VACATURE HORECAMANAGER

Werken in de horeca met meer verantwoordelijkheden? Kom dan voor 4,5 dag bij ons werken! Jij bent hét aanspreekpunt en kan zelfstandig de zaak draaien. Van openen tot sluiten houd jij het overzicht, organiseer en ondersteun je alle processen van dit bijzondere bedrijf. Je helpt het succes van Supervlaai Zeewolde verder uit te bouwen en maakt van elke dag een feestje in de grootste en gezelligste huiskamer van Flevoland. Je stuurt ons fijne team aan medewerkers aan en zorgt dat de gasten, van jong tot oud, gezien worden en een fijn bezoek hebben!

 

Jouw werkplek

Koffiehuis De Oude Bieb | Supervlaai Zeewolde is gelegen in het hartje Zeewolde. Hier bestel je dagverse Limburgse vlaai, taart en gebak, bonbons en macarons. Voor thuis, of om van te genieten op locatie bij ons aan de Raadhuisstraat. Koffie met lekkers, serveren we in onze gezellige XXL vintage ingerichte huiskamer, of op het ruime zonnige terras. We krijgen bezoek van dorpsgenoten, vakantiegangers, wandelaars, fietsers en zakelijke gasten. De doelgroep van onze gasten varieert van jong tot oud. Kinderen en ouderen komen graag en voelen zich even thuis op onze locatie. De ongedwongen sfeer en het huiskamergevoel dragen bij aan tijd voor elkaar en genieten. Van wat lekkers bij de koffie / thee, ontspannen (live) muziek, tot de inrichting en decoratie uit grootmoederstijd. Dagelijks worden we bezocht door 150+ gasten. Ons koffiehuis is geopend van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Bij ons worden tijdens openingstijden regelmatig verjaardagen gevierd, wij faciliteren en organiseren dan het feestje voor de jarige!

Jouw team

Het team is 12 collega’s sterk en bestaat uit betaalde krachten en vrijwilligers. Iedereen werkt vanuit zijn/haar hart met oprechte aandacht voor de bezoekers en vaste gasten. Het is een fijne, gezellige, diverse groep collega’s die plezier hebben met elkaar en er met een glimlach en luisterend oor zijn voor onze gasten. Gezelligheid en plezier staat voorop! Als team werken we aan de goede sfeer en optimale klantbeleving. Zo maken we samen van elke dag een feestje!

Jouw functie

Jij bent hét aanspreekpunt voor je collega’s en voor de gasten. Jij weet alle ins en outs van de werkwijze en hoe je gasten een fijne beleving meegeeft. Jij brengt rust en zorgt dat iedereen weet wat er verwacht wordt. Samen met het team zorg jij dat je het verschil maakt voor de gast en dat er een moment van plezier is bij het bezoek.

Als horecamanager ben je een echte steun en toeverlaat. Je steekt je handen uit de mouwen en helpt ook met allerlei andere taken. Denk hierbij aan roosters maken, de inkoop, het openen en sluiten van de zaak of een stukje administratie. Ook zet je je actief in om alle aanvragen voor verjaardagen of bijeenkomsten van grotere groepen succesvol te verzorgen. Zie jij een kans om het onze gasten nog meer naar de zin te maken? Kom maar door met toffe ideeën!

Je werkt 40 uur per week verdeeld over 4,5 dag. Daaronder vallen in ieder geval de vrijdag en (met regelmaat) de zaterdag. Vrije dagen zijn in overleg en flexibel in te delen. Op locatie is een werkplek ingericht, voor bestellingen en ander computerwerk.

Jouw talenten

 • Je hebt (enige) leidinggevende ervaring in de in de horeca en wilt nu de volgende stap zetten en je ontwikkelen naar een leidinggevende functie als horecamanager.
 • Coördineren, faciliteren en collega’s enthousiasmeren zit in jouw natuur.
 • Jij denkt in mogelijkheden! Elke vraag kan je beantwoorden, door goed te luisteren. Tevreden klanten, dat is waar het om draait en daar doen we het voor!
 • Met jouw kennis en creativiteit weet je goed in te spelen op de verschillende gasten.
 • Je bent leergierig en gaat altijd voor de extra stap.
 • Vrienden en familie vinden jou op en top gastvrij.
 • Je kunt goed organiseren, plannen en overziet het grote geheel
 • Je gaat voor de (taart)puntjes op de i: optimaal presenteren en uitserveren.
 • Jij draagt bij aan een geweldige klantbeleving.

Jouw beloning

 • Elke dag een leuke dag met een topteam en blije gasten
 • Een salaris dat meegroeit met de omzet
 • Mogelijkheden om in te stappen en mede-eigenaar te worden
 • Auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden en persoonlijke coaching
 • 26 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld
 • Elke dag genieten van de lekkerste koffie!

Jouw sollicitatie

Kun je richten aan Henri & Corine Kroon, stel jezelf voor, stuur een mail met je CV, naar info@oudebieb.nl. We horen graag van je en zien uit naar een kennismaking!